4
Otthonában vezettük a hatodik Volkswagen Polót

TSI-re hangolva - Volkswagen Polo menetpróba

Nagyobb és biztonságosabb lett a hatodik generációs Volkswagen Polo, tudásával túlmutat a szuperminik szegmensén, karakterével is.

8
Nissan X-Trail nemzetközi menetpróba

Mutatósabb, mint valaha - Frissült a Nissan X-Trail

Idén nem csak a Qashqai, hanem a testvérmodell X-Trail is ráncfelvarrást kapott. A 2013-ban érkezett modell tavaly már frissült, idén még tovább javítottak rajta. Miért volt …

Élménykör: egymillomodik Porsche 911 (Carrera S, manuál)

Vezettük az egymilliomodik Porsche 911-est!

Pótolhatatlan alkotás, amiben egyesül egy modern 911 tudása, teljesítménye és a Porsche család stílusa, igényessége. Mindez kézi váltóval. Uh.

Rendhagyó gumiteszt: a Michelin új sport abroncsát nyúztuk

Társ, ha csapatni kell - Michelin Pilot Sport 4 S

Az utcai sportgumik legújabb versenyzőjét próbáltuk, elég rendhagyó módon. A Michelin Pilot Sport 4 S abroncsa különleges megoldásaival biztosítja a mindvégig irányítható ver…

14
Ford Fiesta nemzetközi bemutató és menetpróba

Nem rontották el, sőt! Ford Fiesta menetpróba

Hogy a Fiesta sikeres és jó autó volt, azt mutatja, hogy formájához annak ellenére alig mertek hozzányúlni, hogy valójában teljesen új, minden szempontból jobb lett.

7
Porsche Panamera 4 E-Hybrid menetpróba

A legjobb hibrid ma? - Porsche Panamera 4 E-Hybrid

Igényes és mozgékony, pedig nehéz a Porsche luxuskupéja. Mégis hibrid rendszerétől ájultam el igazán, ami a legfinomabbnak tűnik.

4
Magyarországra is megérkezett a Volkswagen Arteon

Az új szemmágnes - VW Arteon hazai bemutató

Hazánkba is megérkezett a VW Passat CC utódja, az avantgárd biznisz gran tourismo, az Arteon. Az üzletemberek új kedvencét testközelből vehettük szemügyre.

8
Idehaza is bemutatkozott az új SEAT Ibiza, kipróbáltuk

Az aszfalt ördöge - SEAT Ibiza menetpróba

Már hazánkban is elérhető a SEAT ötödik generációs kisautója. Az új Ibiza minden eddiginél vagányabb és sportosabb lett. Meghajtottuk, lássuk mit tud a valóságban!

5
Renault Koleos  menetpróba - a 2.0 dCi kézi és CVT váltóval vallott

Csak a kézi, más Koleosra rá se nézz!

Még a csúcsverzióhoz sem elérhető a duplakuplungos automata, csak a fokozatmentes. Egy próbát megér, de a kézi váltó kevesebb bosszúságot okoz.

1
smart fortwo cabrio electric drive menetpróba

A kabrió, amit még tankolni sem kell

A legjobb városi autó, az egyetlen nyitható tetejű villanyautó - több ütős érv is felsorakoztatható a smart fortwo cabrio electric drive mellett. Az ára azonban...