R-Line csomagokat kap a VW T-Roc

Még sportosabb lett a Volkswagen legkisebb crossovere

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Néhány héttel ezelőtt már bemutatkozott a Volkswagen belépő crossovere, most pedig az R-Line csomagoknak köszönhetően még sportosabb gúnyát öltött.


Alapesetben is csinos külsőt kapott a VW újdonsága, a T-Roc, az R-Line csomaggal pedig még mutatósabb külsővel büszkélkedhet. A módosított lökhárítók felett a hűtőrácson R-Line embléma árulkodik arról, hogy ez nem egy alapmodell. Az ügyfelek egyedi hátsó diffúzort, a karosszéria színére fényezett ajtókereteket és sötétebb hátsó lámpákat is kapnak a csomaghoz, felniket pedig 18 vagy 19 colos méretben rendelhetnek. Nem csak kívül, belül is sportosabb lett a hangulat. Bőr sportkormány, kétszínű bőr/szövet ülések, fekete tetőkárpit, egyedi padlószőnyegek és rozsdamentes acél pedálok teszik egyedibbé a belteret.
Hirdetés

Eddig nem volt hivatalos információ a motorkínálatról, a Frankfurti Autószalonon viszont a gyártó ezeket is publikálta. A benzinesek közül a belépő szintet az 1,0 literes TSI jelenti, amely 115 lóerőt és 200 Nm forgatónyomatékot ad. Az 1.5 TSI már 150 lovas, 250 Nm-rel bír, míg a csúcs 2.0 TSI 190 lóerőt és 320 Nm-t produkál. A dízelpártiak szintén három szint közül választhatnak. Az 1.6 TDI 116 lóerős, nyomatéka 250 Nm. A 2.0 TDI 150 és 190 lóerős változatokban érhető el, előbbi 340, utóbbi 400 Nm-t mozgósít. A már jól megszokott hatgangos kézi és hétfokozatú DSG váltók kerültek a T-Rocba is. Az alapváltozatok csak elöl hajtanak, opcióként illetve bizonyos szint felett már alapból jár az összkerékhajtás is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?